Bestellen van een publicatie


. De werken uit de Scientia Artis-reeks en de publicaties van het Studiecentrum Vlaamse Primitieven (de collecties Corpus, Repertorium en Bijdragen) kunnen worden besteld bij Brepols (info @ brepols.net / Tel. 014 44 80 20 / Fax 014 42 89 19)

. De andere publicaties kunnen direct bij het KIK worden besteld, via e-mail (publi @ kikirpa.be) of via brief (Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium - Bestelling publicaties - Jubelpark 1 - 1000 Brussel).

Gelieve bij de bestelling steeds de volledige titel van de gewenste publicatie(s) en het leveringsadres te vermelden evenals het facturatie-adres indien dit verschilt van het leveringsadres. De prijzen op de website zijn exclusief verzendingskosten. Als antwoord op uw bestelling krijgt u een factuur toegestuurd met de juiste prijs (incl. verzendkosten), het rekeningnummer en het nummer van uw bestelling dat u op de overschrijving dient te vermelden. 

Al onze publicaties zijn ook te koop aan het onthaal van het KIK (Jubelpark 1 - 1000 Brussel; betaling in contant of met kaart).