Ga verder naar de inhoud

Welkom terug in de Infotheek en in het Studiecentrum Vlaamse Primitieven

Na een lange sluiting wegens de coronamaatregelen, is onze Infotheek nu opnieuw geopend voor bezoekers!

Bibliotheek én fototheek, met toegang tot onze interventiedossiers en archieven: in de infotheek vind je kostbare info voor je onderzoek, of om je dorst naar kennis te stillen. Onze collega's helpen je graag bij je opzoekingen.

Tot 23 december 2021 zijn we geopend op dinsdag en donderdag (telkens 9u30-12u30 en 13u30-17u30). Op maandag, woensdag en vrijdag kan je ons enkel bezoeken na afspraak via infotheek@kikirpa.be (één dag op voorhand en afhankelijk van de beschikbaarheid).

Voor een schat aan documentatie over de Vlaamse Primitieven kan je op afspraak terecht in het Studiecentrum Vlaamse Primitieven (infoXV@kikirpa.be).

Tot binnenkort!

Meer nieuws van het KIK

SA13 promo

Herfstactie: ontdek elke maand een prachtboek aan verlaagde prijs!

14.09.2021

Het einde van de vakantie... Daar zetten we graag iets tegenover! Tot aan het einde van het jaar zetten we elke maand een pareltje uit onze Scientia Artis reeks in de kijker met een mooie korting. Hou onze nieuwsbrief in de gaten en ontdek maandelijks ons nieuwe aanbod.

Lees meer
Kunstkamer na

"De kunstkamer van Cornelis van der Geest" opnieuw in het Rubenshuis na complexe restauratie

07.09.2021

De gerestaureerde Kunstkamer van Cornelis van der Geest is terug te bewonderen in het Antwerpse Rubenshuis. Dit werk van Willem van Haecht (1593-1637) is één van de pronkstukken uit de collectie. Het staat ook op de Vlaamse Topstukkenlijst, een bloemlezing met de 100 belangrijkste meesterwerken uit de Noord- en Zuid-Nederlandse kunst.

Lees meer