Ga verder naar de inhoud

RE-ORG: a brighter future for your museum collections in storage

RE-ORG methode, een innovatieve aanpak om overvolle museumopslag te reorganiseren.

Datum en tijdstip
09 september 2021 15:00 - 23:00
Locatie
Bij jou thuis
Type
Webinar
Prijs
Gratis, inschrijven is verplicht
ILS September RE ORG

Doe mee!

Doe mee aan onze volgende webinar in de ICCROM Lezingenreeks 'RE-ORG: a brighter future for your museum collections in storage'

Dit jaar viert ICCROM het 10-jarig bestaan van de RE-ORG methode, een innovatieve aanpak om overvolle museumopslag te reorganiseren en hun collecties weer toegankelijk te maken voor een grotere betrokkenheid van de gemeenschap.

Tijdens het webinar zullen gebruikers van de RE-ORG-methode uit verschillende landen vertellen hoe zij obstakels en uitdagingen hebben overwonnen waarmee uw instelling te maken kan krijgen.

De webinar wordt in het Engels gegeven en is gratis. Vergeet je niet in te schrijven!

Inschrijven is verplicht

Nu inschrijven

Aankomende evenementen van het KIK

Terug naar het verleden: van de studie van verven naar de studie van afwerkingen ‒ 8e Internationale Onderzoeksconferentie over Architecturale Afwerkingen

29 mei 2024 00:00 - 01 juni 2024 00:00 - Cultural Heritage Agency of the Netherlands

Van 29 mei tot 1 juni 2024 organiseert de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) in samenwerking met het KIK, SRAL ‒ The Conservation Institute, Vrije Universiteit Brussel en Universiteit van Amsterdam de Research Conference on Architectural Finishes.

Details bekijken

Heritage Days / Open Monumentendagen

16 september 2023 00:00 - 17 september 2023 00:00

Sinds 1989 zijn de Heritage Days/Open Monumentendagen een van de culturele manifestaties waar duizenden bezoekers – Brusselaars, Walen, Vlamingen of buitenlanders – reikhalzend naar uitkijken. Het KIK zal deelnemen aan de activiteiten van urban.brussels met een speciaal programma in verband met de viering van de 75e verjaardag.

Details bekijken