Ga verder naar de inhoud

RE-ORG: a brighter future for your museum collections in storage

RE-ORG methode, een innovatieve aanpak om overvolle museumopslag te reorganiseren.

Datum en tijdstip
09 september 2021 15:00 - 23:00
Locatie
Online
Type
Webinar
Prijs
Gratis
ILS September RE ORG

Doe mee!

Doe mee aan onze volgende webinar in de ICCROM Lezingenreeks 'RE-ORG: a brighter future for your museum collections in storage'

Dit jaar viert ICCROM het 10-jarig bestaan van de RE-ORG methode, een innovatieve aanpak om overvolle museumopslag te reorganiseren en hun collecties weer toegankelijk te maken voor een grotere betrokkenheid van de gemeenschap.

Tijdens het webinar zullen gebruikers van de RE-ORG-methode uit verschillende landen vertellen hoe zij obstakels en uitdagingen hebben overwonnen waarmee uw instelling te maken kan krijgen.

De webinar wordt in het Engels gegeven en is gratis. Vergeet je niet in te schrijven!

Inschrijven is verplicht

Nu inschrijven

Aankomende evenementen van het KIK

Summer School 2024: Energiebesparing voor culturele erfgoedinstellingen

01 juli 2024 09:00 - 12 juli 2024 18:00 - KIK, Brussel

Het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium (KIK) organiseert een internationale Summer School in samenwerking met het Internationaal studiecentrum voor het behoud en de restauratie van cultuurgoederen (ICCROM).

Details bekijken

Summer Course for the Study of the Arts in Flanders 2024 – Medieval and Renaissance Sculpture

23 juni 2024 00:00 - 03 juli 2024 00:00 - België

Jaarlijks brengt de Summer Course een selecte groep van 18 hooggekwalificeerde jonge onderzoekers naar Vlaanderen. Ze krijgen een intensief 11-daags programma aangeboden van lezingen, discussies en bezoeken met betrekking tot een specifieke kunsthistorische periode van de Vlaamse kunst. De achtste editie van de Summer Course for the Study of the Arts in Flanders focust op beeldhouwkunst uit de middeleeuwen en de renaissance. Het programma vindt plaats van 23 juni tot en met 3 juli 2024.

Details bekijken