Ga verder naar de inhoud

Het KIK heeft mij gebeld, waarom?

We houden op dit ogenblik, van oktober tot en met december 2022 een campagne per telefoon.

Verdient jouw favoriete erfgoedschat ook een betere zorg?

Doe mee met de Erfgoed Challenge en laat ons samen fierder dan ooit zijn op het fantastische erfgoed dat ons land rijk is. Elke bijdrage telt!

We houden op dit ogenblik, van oktober tot en met december 2022 een campagne per telefoon. Zo willen we onze communicatie en fondsenwerving een duw in de rug geven. Een telefoongesprek is de ideale manier om met geïnteresseerden in contact te komen en onze relatie te onderhouden.

Ons belletje naar jou is meer dan een gesprek. Het biedt ons de kans om je te betrekken bij het fantastische werk van het KIK, je mening te vragen en je persoonlijk te bedanken. Daarnaast is het een ideaal moment om je uit te nodigen om onze projecten voor het eerst of duurzaam te steunen. Dat is uiteraard volledig vrijblijvend.

We bellen we je met het nummer 02 302 40 93.

We vinden het belangrijk dat je gesprek met ons een aangename ervaring is. Daar doen we dus onze uiterste best voor! Heb je na ons gesprek toch nog vragen of suggesties? Bel ons op via 02 739 68 08.

Zorgeloos steunen

Wij respecteren uw privacy

Jouw gegevens zijn nodig voor de verzending van je fiscaal attest. Jij hebt op elk moment het recht om je gegevens in te kijken, te wijzigen, te corrigeren of te verwijderen.

Zorgeloos steunen

Om jouw gift veilig te registreren, werken we samen met Koalect. Deze website is 100% veilig. Alle bankgegevens om de betaling te verwerken zijn gecodeerd met behulp van het SSL-protocol. Ze worden op geen enkele manier opgeslagen in onze systemen

Lukt het niet om online een gift te doen?

Wij helpen je graag.

Contacteer ons op 02 739 67 48

Je kan ook je gift storten op ons rekeningnummer
BE73 679 200 475 960 (BIC: PCHQBEBB) met vermelding van ‘gift’ in de vrije mededeling.

Voordelig steunen

Schenk jij voor minstens € 40 per jaar aan het KIK? Dan ontvang jij een fiscaal attest. Het attest geeft recht op een belastingvermindering tot 45% van jouw schenking.

Alle voorwaarden vind je hier.

Voorbeeld

Een maandelijkse gift van € 10 (€ 120/jaar) kost je zo slechts € 5,50 per maand (€ 66/jaar).

Het beheren van maandelijkse giften is voor het KIK goedkoper dan het beheren van eenmalige schenkingen. Bij maandelijkse giften gaat er dus een groter deel van jouw steun rechtstreeks naar de erfgoedprojecten.

Voor fiscaal aftrekbare giften uit de VS verwijzen we naar het giftenplatform van de Koning Boudewijn Stichting.

Stoppen met steunen

Bedankt voor al de steun die jij gegeven hebt. Indien je koos voor periodiek steunen en dit wil stopzetten, vul dan het onderstaande contactformulier in. We maken dit meteen voor je in orde.