Ga verder naar de inhoud

Samen bouwen we aan de toekomst van het KIK

Ons doel? Het erfgoed van België de best mogelijke zorgen bieden, met oog voor de behoeften van de sector.

Simon Laevers

Simon is Coördinator externe communicatie en persverantwoordelijke bij het KIK.

Geschreven op 10 mei 2022

Op 5 mei hebben onze algemeen directeur a.i. Hilde De Clercq, de leden van het uitvoerend comité en enkele projectmanagers de krijtlijnen van onze strategie voorgesteld aan het hele personeel. Iedereen kon vervolgens in kleinere groepen vragen stellen en input geven. Het was een constructief overleg om onze werking te verbeteren, onze positie als referentie-instelling te garanderen en om alle collega's dichter bijeen te brengen.

Deze essentiële oefening kadert in een overkoepelende strategie voor alle federale wetenschappelijke instellingen. Deze strategie richt zich ook op het belang van welzijn op het werk voor al onze werknemers. In de nabije toekomst zullen we onze ambities verder verfijnen en omzetten in concrete acties. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Meer nieuws van KIK/IRPA

20220922 Bonka KIK Preview 00378

Mariaretabel is terug in Boussu

16.03.2023

Nu het onderzoek en de restauratie door het KIK zijn afgerond - resultaten van dendrochronologie-onderzoek zullen nog volgen -, is het retabel van de Maagd Maria, mét de in 1914 gestolen fragmenten, sinds januari te bewonderen in de Kapel van de Heren in Boussu.

Lees meer
20220310 Bonka KIK Online 05469

Hilde De Clercq aangesteld tot algemeen directeur van het KIK

13.03.2023

Hilde De Clercq is benoemd tot algemeen directeur van het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium. Zij zet met groot enthousiasme en voortreffelijke inzet haar werk van de voorbije zes jaar verder.

Lees meer