Ga verder naar de inhoud

Jouw artikel in ons Bulletin?

Ben jij een erfgoedprofessional? Stuur ons uiterlijk op 14 februari 2024 je bijdrage voor Bulletin 39, het wetenschappelijk tijdschrift gewijd aan de studie, conservatie en wetenschappelijke analyse van het Belgische culturele en artistieke erfgoed.

Ook jij kan je artikel in het Bulletin publiceren!

Stuur ons uiterlijk op 14/02/2024 je bijdrage voor het Bulletin 39.

Het wetenschappelijk comité zal je artikel evalueren en vervolgens, als het wordt aanvaard, de peerreview organiseren. Je zal op de hoogte worden gesteld van de opmerkingen van de referees en krijgt - indien nodig - de tijd om je artikel te herwerken.

Bulletin 39 zal eind 2024 verschijnen.

Meer informatie? Contacteer Elisabeth Van Eyck (bulletin@kikirpa.be)

DSF8679 small

Meer nieuws van het KIK

Sterrenactie Rubens Geert en Jacob

Rubens gered door erfgoedliefhebbers

26.07.2024

Begin februari 2024 gingen onze steenexperten in de Sint-Jacobskerk in Antwerpen van start. Dat was alleen maar mogelijk dankzij de financiële steun van onze vele schenkers.

Lees meer
20220922 Bonka KIK Preview 09926

Grote stappen in de creatie van een Europese 'Cloud for Cultural Heritage'

23.07.2024

Met het project ECHOES gaat een consortium van 51 partners (waarvan het KIK er eentje is) de basis leggen voor een Europese 'Collaborative Cloud for Cultural Heritage' (ECCCH). Deze cloud is een ambitieus plan van de Europese Commissie om een pan-Europees digitaal ecosysteem te maken dat helpt bij het beheren van digitale erfgoedobjecten.

Lees meer